Kommende arrangementer

07.05.24
Kl. 16-18, U300, SDU
Vejen til Forskning

Kom og hør mere om “vejen til forskning”, når SSF og MIT i samarbejde afholder dette spændende event. Vi vil fortælle om muligheder for forskning under studiet (bachelor og kandidat), om gode råd til at komme i gang og mere praktiske aspekter såsom fondansøgninger. Desuden kommer PhD-skolen og forskningsprofilen og fortæller nærmere om kandidatspeciale og prægraduat forskningsår. Se mere på Facebook her.

30.04.24
Kl. 16:30, lokation følger på Facebook 
Generalforsamling

SSF inviterer til generalforsamling, hvor der skal vælges ny bestyrelse. Alle kan stille op til den nye bestyrelse, både helt nye og gamle medlemmer og ikke-medlemmer af SSF. Man behøves ikke have erfaring for forskning. Udover at vælge ny bestyrelse, skal vi snakke om året der gik. Se mere på Facebook her. 

24.04.24
Kl. 16-18, Klinikbygningen, OUH
Fang-en-Forsker

SSF inviterer til Fang-en-Forsker, hvor du kan komme og møde din kommende vejleder! Tag din læsemakker under armen og kom til dette spændende event, hvor du kan gå rundt til en masse stande og høre om de forskellige afdelingers muligheder for forskning for studerende.
Se mere på Facebook her.

14.03.22
Kl. 16-20, Klinikbygningen, OUH
Fang-en-Forsker

SSF inviterer til Fang-en-Forsker, tidligere kendt som Forsker Dating, hvor du kan komme og møde din kommende vejleder! Tag din læsemakker under armen og kom til dette spændende event, hvor du kan gå rundt til en masse stande og høre om de forskellige afdelingers muligheder for forskning for studerende.

30.03.22
Kl. 17-19, lokation følger
Generalforsamling

SSF inviterer til generalforsamling, hvor der skal vælges ny bestyrelse. Alle kan stille op til den nye bestyrelse, både helt nye og gamle medlemmer og ikke-medlemmer af SSF. Man behøves ikke have erfaring for forskning. Udover at vælge ny bestyrelse, skal vi snakke om året der gik.