Medlemskab

Alle med interesse for sundhedsvidenskabelig studenterforskning på Syddansk Universitet kan optages som medlemmer. Som medlem af SSF får du muligheden for at deltage i foredrag, workshops, field-trips og ekskursioner, sociale events og meget mere (læs mere under arrangementer).

Du kan altid kan spørge os til råds i forbindelse med planlægningen af dit bachelorprojekt, prægraduate forskningsår eller kandidatspeciale, uanset om du blot lige har hørt om os eller er garvet SSF veteran.

Et medlemskab hos SSF er ganske uforpligtigende, men ligger du inde med en god idé, eller ønsker du at deltage aktivt i planlægningen og udførelsen af eksisterende projekter, er du meget velkommen til at deltage i månedsmøderne.

Alle arrangementer er produkt af studerendes indsats, hvormed udbuddet afhænger af de hænder vi har til rådighed. Giver du også en hånd eller blot en god ide, kan vi opnå så meget mere!


Indmeldelse og betaling af kontingent

Kontingent for medlemskab er ved Generalforsamlingen 2020 sat til 0 kr.

Følg SSF på facebook, instagram eller her for nyeste begivenheder og tøv ikke med at kontakte os uanset om du er medlem, aktivt medlem eller ej!